Adriana Lima Sizzles Med Sexig Replika IWC Klockor

Adriana Lima Sizzles Med Sexig Replika IWC Klockor

Adriana-Lima-IWC-Big-Pilot-KlockorKopior

Adriana Lima är en av de sexigaste kvinnorna som lever, och hon är kär i IWC replika klockor sverige. Den brasilianska modellen och skådespelerskan är mest känd för att vara en Victoria’s Secret Angel, en titel som hon stolt höll sedan 2000. På eller utanför banan eller storskärmen sizzles hon med mycket stil. Under de senaste månaderna har hon ledt en ny kändis modetrend genom att ha på sig en stor replika klocka. Hennes klocka val är IWC Big Pilot replika klocka.

Stora damer armbandsur sköts plötsligt av en imponerande mängd kvinnliga kändisar, bland annat Victoria Beckham, Eva Longoria, Adriana Lima och många fler. Denna look är perfekt för alla kvinnor. En stor swiss replika klocka kan göra att en kvinnas handled verkar mindre, mer känslig och femininare och kan förbättra alla kläder med sin lyxiga och glamorösa närvaro.

IWC Big Pilot är en fantastisk stor replika klocka, och någon kvinna som vill följa denna stigande trend bör definitivt överväga att köpa en. Designen av Big Pilot replica IWC-klockan inspirerades av instrumenten i en 1940-flygplans cockpit, och förutom att det är bra, erbjuder den många avancerade funktioner. Denna klocka har en 7-dagars energibesparing när den är helt sår, mekanisk rörelse, datumvisning, repfast glasfiberbeläggning och inbyggt skydd mot magnetfält och droppar i lufttryck.

klockorkopior-iwc-big-pilot

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *