Audemars Piguet Royal Oak Skeleton Swiss Klockor Kopior

Audemars Piguet Royal Oak Skeleton Swiss Klockor Kopior

Audemars-Piguet-Royal-Oak-Skeleton-KlockorKopior

Oavsett om du är het eller inte på falska skelett klockor (jag vet att jag inte är en stor fan) Jag tror att du kommer att njuta av denna Audemars Piguet replik Royal Oak Skeleton recension. Det är definitivt en cool bit och ratten dödar bara det. Detta är uppenbarligen en av de coolaste Audemars Piguet-replikklockan jag granskade på min blogg och du kan tydligt se det från min Audemars Piguet kopior recensioner.

Klockor Kopior Audemars Piguet Royal Oak Skeleton

Det tar lite ögonboll att kolla in den här fina skelettvalsen. Det finns många dekorationer och rörelsestycken på gång och jag är glad att jag äntligen får se på ett så coolt skelettstycke. Det finns en annan cool Skeleton Jaeger LeCoultre Reverso Skeleton klocka kopior recension på min blogg om du vill kolla in det och det är en bra bit också.

Audemars Piguet Kopior Detaljer

Denna skärmdump för sig själva mycket, men jag skulle vilja gå igenom några viktiga detaljer här. Rörelsen är full-on skelett och synlig från både framsidan och genomgående bakväska. Det ser verkligen unikt och roligt ut och du hittar alltid nya små detaljer om det varje gång du går in för en närbild. Rotorn är också skelett och snyggt inristad. Väska är borstat och polerat i rostfritt stål så allt matchar här.

Skeleton Falska Klockor Ringer

Det finns inte många Skeleton klockor kopior som ger dig ett synligt datum på precis rätt plats vid klockan 3. Den här gör dock och det är jättekul att titta på när du ställer in det som du ser i videon. Det är då du ser hela datumhjulet och dialen kommer till liv mer och börjar bli mer meningsfull plötsligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *