Breitling Avenger Bandit Klockor Kopior

Breitling Avenger Bandit Klockor Kopior

Fläktar av Breitlings macho-ton, raffinerad estetik och stark byggnad kommer sannolikt att hitta den nya Breitling Avenger Bandit replika klockor som uppfyller. Du kommer inte att förväxla många andra klockor till en Breitling, men du måste ibland titta noga på att skilja mellan modellerna själva. Med andra ord har varumärket en stark och distinkt identitet, och denna Breitling Avenger Bandit är tung på det DNA. Denna senaste iteration av Avenger syftar till att sätta ett ”smyg” utseende på linjen, och det kommer utan tvekan att vädja till dem som gillar en brutande, mörkare klocka men kanske inte vill ha allt svart som följer med en av Breitling Avenger Blackbird klockor kopior.

Breitling-Avenger-Bandit-Kopior

Vill känna den fulla ”Breitling-upplevelsen”, kan en kronograf vara vägen att gå – som den här  Breitling Avenger Bandit kopior. Egentligen är det bara den tredje Avenger-kronografen, med en majoritet av trehandare som omfattar uppställningen, och det är den första Avenger-kronografen i titan. Den enhetliga, ratcheted roterande ringen som du ser här med sina fyra ”ryttare” -flikar (för bättre grepp, tydligen medan du bär handskar) på kompasspunkterna är ett vanligt drag hos Avenger-linjen, men också av Chronomat, Galactic och Colt linjer. Den ultra-grippy-looking ”waffle” -texturen på kronan och pushers är också en likvärdig egenskap hos Avenger-linjen som stöder verktyget ur temat.

Den stora historien här är titan. Medan Avenger falska klockor, och Breitling i allmänhet är militär och luftfartstemnad, känner Breitling Avenger Bandit ännu mer – och marknadsföringsmaterialet för den här klockan hammer verkligen den punkten, i typiskt Breitling-mode. Ja, jag är faktiskt snäll av att köpa ”anda av flottflyg”. Den fullständigt satinborstade titanväskan för att ”eliminera oönskade glintningar i verkningsvärdet” tillsammans med materialets ljushet (kopior Breitling Avenger Bandit väger 100,65 g utan remmen) och övergripande dämpat färgschema föreslår alla en verktygsfokuserad design, Med tack och lov lite bling. Den baksidan av titans ljushet är förstås att den repor lätt. Även om du kanske gillar Jerry Seinfeld (enligt lore), föredrar du verkligen dina Breitlings allt repas …

Breitling-Avenger-Bandit-Kopior

Urvalet dikteras av Breitling 13-kaliber som finns i andra Breitling-kronografklockor – och om det omedelbart föreslår en ETA Valjoux 7750 till dig, kanske du spenderar för mycket tid på att titta på swiss replica klockor. Faktum är att detta är en Breitling-modifierad 7750 som är (COSC) -kronometer-certifierad: automatisk, 4Hz, 42 timmars energibesparing, kvarts sekunders kronograf med 30-minuters och 12-timmars subdialer, sekunders underdialning och datum. Ett verktygsklocka som detta verkar vara ett bra hem för en 7750, om någonsin det fanns en, eftersom en verktygsklocka borde vara enkel, pålitlig och inte alltför fin. Den solida casebacken har också en användbar omvandlingsskala för huvudenheterna.

Breitling-Avenger-Bandit-Kopior

Medan du kanske är frestad att tro att Breitling Avenger Bandit bara är en ny estetisk ta på Avenger II eller andra som delar den grundläggande dialdesignen (med även de röda accenterna på exakt samma platser), notera fallstorleken. Vid 45mm bred sitter Breitling Avenger Bandit mitt i Avenger II (43mm) och Super Avenger (48mm) när det gäller limning. Nu beskriver Breitling kopior inte fallstjockleken för replika Breitling Avenger Bandit, och på grund av de olika fallstorlekarna kan vi inte utgå från tjockleken genom att titta på andra modeller. Men 7750-utrustade klockor kan tendera att bli ganska tjocka, så vi kan med säkerhet säga att – även om titanet säkert hjälper bärbarhet – är det säkert att vara en klocka med stor närvaro, även med den avsiktligt minimerade gnistan.

En annan anledning att försöka breitling replica på person (som jag ser fram emot) handlar om dial färg. Jag tycker att det är viktigt att nämna att Breitling kallar ratten grå, medan den verkar vara en mörkblå-grönaktig i kampanjbilderna (även om det skulle vara en cool dial färg). Kanske är det blandningen av titan och den antireflektiva (”glastäta”) beläggningen på ”cambered” safirkristallen; Kanske var det bara lite för långt direkt på Photoshop ”mättnad” -reglaget.

Breitling-Avenger-Bandit-Kopior

En mer detalj som kör hem Breitling Avenger Bandits kopior cred som ett hållbart professionellt verktyg är dess 300 meter vattenbeständighet. Det är ganska bra för en kronograf som inte ens försöker vara en dykklocka. Bandet Breitling Avenger Bandit kommer på ett antracit textilfiber exteriör med gummiband på insidan och en vikande titanlås – och det ökar verkligen estetiken. Med tanke på dess egenskaper, och i samband med andra Breitling-produkter samt schweiziska mekaniska kronografer i allmänhet, verkar Breitling Avenger Bandit priset på $ 4,500 rimligt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *