Cartier Santos-Dumont Kopior Recension

Cartier Santos-Dumont Kopior Recension

KlockorKopior-Cartier-Santos-Dumont

Det har varit långt för länge sedan jag har händerna på en av dessa Cartier klockor kopior så jag är glad att jag fick chansen att göra den här videorevalueringen idag. Det är också den första Cartier Santos falska klockan jag granskar på min blogg så det är ett bra komplement till alla mina falska klockor video recensioner också.

Cartier Santos-Dumont Klockor Kopior Recension

Inte din genomsnittliga replika Cartier Santos men eftersom det här är en av de enklaste och renaste versionerna där ute. Låt dig inte luras men eftersom denna baby går för ungefär $ 19k som ett original så det är ett ganska jävligt heftigt pris i min bok.

Som jag sa är det så enkelt som de får. Bara timmen och minuten hand present på den vita ratten. De är Cartier Blue som du ser i videon. Helt borstat rostfritt stålfodral. Små medelstorlek Jag skulle vilja säga, kom ihåg att jag har en liten handled. Den enda felaktigheten här är att Cartier är markerad klockan 10 på romerskt tal X när det är på originalet klockan 7 på den romerska siffran VII.

Om du saknade den lilla detalj som jag undrar hur många människor faktiskt vet nu vet du. Det är en bra vikt trots att det inte är skrymmande replika klocka. Jag antar vad jag försöker säga är att det inte är lätt, som jag vet att många av er alltid undrar över vikten speciellt på bitar som den här. Den drivs av en japansk kvarts (batteridrivning) rörelse och originalet drivs av en automatisk rörelse, men eftersom ingen av dem har några sekunder kan du inte skilja på skillnaden.

Bakväska har goda Cartier Santos-gravyrer så att hela fallet ser bra ut. Jag gillar hur läderremmen passar in i väskan och det har ett så naturligt grepp på handen. Den stängs i en enkel Cartier lås så det ser bra ut. Läderremmen känns väldigt bra och det är bra kvalitet. Det är som en ny bra kvalitet om du vet vad jag menar. Känns som klockor kopior världen har några bra överraskningar då och då. Kolla in videon och låt mig veta hur du gillar den här biten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *