En President Panerai Kopior

En President Panerai Kopior

klockorkopior-bill-clinton-panerai

Min passion för klockor är verkligen uppenbart att jag inte sluta skriva om dessa dyrbara klockor att jag fortfarande inte kan betala mig. Dagen då jag slutar att tala om dessa fina klocka smycken, du kommer att ställa frågor. Nyligen hade jag idén att tala om en kändis och hans samling av klockor samt kopior av det förflutna, men detta projekt är fortfarande i form av ett utkast. Samtidigt hade jag tid att upptäcka en av de klockor av USA: s tidigare president Bill Clinton: a Panerai Kopior.

men jag var inte okänslig för den bild han har förmedlat till världen: att en stolt amerikan. Bort det mig att berätta om politik, det inte förtrolla mig alla dessa ändlösa debatter där alla är begränsad på sin position. Men jag talade med Bill Clinton i charmiga leende såg vi bara på tv. Vid den tiden var jag inte ett fan av dyra klockor till den punkt att titta swiss klockor kopior.

Jag hittar objekten i sin samling för dem som vill veta mer eftersom jag vet att förutom sin Jaeger LeCoultre, hans Casio (Ja, ibland bär han Casio), är det ett stort fan av Panerai kopior, Luminor som modell du ser här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *