Klockor Kopior Panerai PAM604 Radiomir

Klockor Kopior Panerai PAM604 Radiomir

Radiomir-Accaccio-KlockorKopior

Eftersom jag är en Panerai klockor kopior fan fick jag få kopior Panerai PAM604 Radiomir. Som jag berättade i några av mina första recensioner, är Kalifornias ratt mitt favorit och i kombination med Firenze bezel är det en mördare klocka som jag måste ha.

Panerai är ett av de mest ikoniska Lyx klockor varumärke. Älskade av några, hatade av få, det gör verkligen en stor inverkan när man ser en. Om du frågar mig, är de väldigt öster att känna igen. Det stora, skrymmande fodralet och de många rattmodellerna gör det uppenbart att vi pratar om en Panerai-klocka. Dessa klockor var de första som lyser i mörkret på havets djup. Panerai var faktiskt leverantör för Royal Italian Navy. Så här började deras historia. Jag har alltid fascinerats av Panerais början. Inte många visste om dessa klockor eftersom de var en topp militär hemlighet. Dessa dykares klockor har följt italienska marinfrogmen i många hemliga undervattensuppdrag under andra världskriget. Under dessa tider var mätningstiden inte bara en nödvändighet, det var en fråga om liv och död, och Panerai var den unika leverantören av mätinstrument och precision undervattensinstrument för Royal Italian Navy. Men tillräckligt om dess historia. Låt oss se vad den här klockan handlar om.

Panerai-PAM604-KlockorKopior

Ser & Känner

Om Radiomir, om du var nyfiken på var kommer sitt namn från, kommer jag att berätta. Radiomir kommer från radium, ett element som används vid tillverkningen av dessa klockor. PAM är inte en exakt replika. Det kombinerar element från Florens 3 dagar Acciaio med Kalifornien urtavlan. Om du har läst några av mina tidigare replikrecensioner kan du komma ihåg att jag alltid har haft en sak för replika Panerai klockor med denna ratt. Så, att hitta denna kopior Panerai Radiomir kändes som en lyckoslag. Jag har också kopior 3 days Acciaio, men jag gillar den här. Den har en mer unik känsla och jag gillar unika klockor.

Att gå in i detaljerna, resultatet av graveringen du kan se på sidorna, ser fantastiskt ut. Jag är ganska säker på att det inte är handgjord eftersom vi pratar om en kopior panerai, men det ser bra ut. Det förbättrar vintage känslan också ges av California Dial. Som du kan se nedan, visar kaliforniska ratten ett coolt mönster av unika romerska siffror, bindestreck och arabiska siffror. Det är enkelt, men unikt. Den har både en vintage och modern känsla och matchar det graverade fodralet. Bristen på komplikationer gör att gravyren sticker ut. Jag kollade för att se om siffrorna lyser i mörkret och de gör det.

Skinnremmen känns robust och syningen på den ser ut på fläcken. Det ser ut som den verkliga affären.

Klockor Kopior Panerai Sverige
Klockor Kopior Panerai Sverige

Rörelse

Rörelserna gör skillnaden mellan en låg kvalitet replika och en panerai kopior sverige hög kvalitet. Denna nya bebis drivs av japanska automatiska rörelser. Det betyder att det gör ett bra jobb för att hålla tiden. Om kraftreserverna varar det mellan 35 och upp till 40 timmar. Jag kan bära den i upp till två dagar utan att oroa dig för det.

Kopior Panerai PAM604 Radiomir

Avslutningsvis är jag glad att jag lade till denna baby i min samling. Jag har alltid varit ett fan av minimalismen i California dialogen. Kombinerat med 3 days Firenze Acciaio gör det till en bra klocka. Det är en unik Panerai klocka. Detta varumärke skapar några riktigt unika mönster. Jag är alltid ivriga att se nya modeller från dessa killar. Så, att lägga till en ny PAM i min samling var ett naturligt steg. Om det inte var spegelbilden av originalet skulle jag inte oroa mig för det. Skivorna är ganska lika och få personer kan kalla sig sanna kännare. Klockan känns tung och skrymmande, precis hur jag tycker om att den ska vara. Om känns väldigt bra med den.

Låt mig veta vad du tycker om denna kopior Panerai PAM604 Radiomir i kommentarfältet. Är detta en av mina bästa Panerai kopior recension än?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *