Omega DeVille Klockor Kopior Recension

Omega DeVille Klockor Kopior Recension

KlockorKopior-Omega-DeVille-Gult-Guld

Min farbrors favorit show-off klocka som jag gillar att reta honom. Det är bara att han bär denna Omega replika vid alla speciella tillfällen och eftersom vi är en stor familj är det många som litar på mig. Ser alltid bra ut på handen och han har alltid haft denna mjuka plats för falska Omega klockor. Det var alltid typ av ett märke för märkesvarumärken # 1 som var märkt för honom. Åh ja, glad att jag kunde hjälpa honom och göra honom glad det är säkert.

Omega DeVille Klockor Kopior Recension

Den här falska DeVille är en omega kopior av AAA-kvalitet i min bok. Enkel och snygg och stilig bit men färgkombinationen är en mördare. Jag gillar verkligen de enkla händerna och de små sekunderna klockan 6 klockan.

Ja, den blåa ringen och den polerade gula guldpläteringen och de imiterande stenarna är en så bra kombination. Fallstorlek är medium som det skulle vara på de mest stilfulla klockorna. Det är en bra kombination med det bruna läderbandet, men det får dig att försöka få bättre tillgång. Brun är lätt att matcha men du måste ha minst ett bälte om inte hela skor, bälte och klockkombination för att få det att fungera.

Automatisk japansk rörelse sveper sekunderna hand snyggt och låser sig i hackmekanismen när du ställer in tiden. Den är synlig genom genomskinlig bakväska och det ser bra ut med den guldförgyllda och Omega-graverade rotorn.

Detta skulle inte vara din vardagsklocka enligt min mening och mer av en speciell tillfällighet om du inte har originalet och vill ha en billigare version av det varje dag, samtidigt som du håller den riktiga på ett säkrare ställe. Hur som helst jag är glad att jag fick chansen att visa dig en snygg fräsch men elegant och stilfull klockor omega kopior.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *