Patek Philippe Calatrava Kopior Sverige

Patek Philippe Calatrava Kopior Sverige

admin

Patek-Philippe-Calatrava-KlockorKopior

En av de enklaste Patek Philippe Kopior Sverige är denna Calatrava falska klocka. Enkel och klassisk men elegant och elegant samtidigt. Precis som de äldre mer vintage klockorna brukade vara rätt?

Patek Philippe Calatrava Klockor Kopior Sverige

Jag tror också det. Det finns inte mycket du kan önska från en klocka så här men att springa smidigt och hålla en bra titt i tid som jag inte tycker att det borde vara ett problem här. Denna replika Patek Calatrava har dock en liten vridning mot den. Vanligtvis markörer på originalet kommer att vara små barer men den här har imitationsstenar som ger den en mer speciell känsla och utseende. Känns som att titta på mer detaljer på en ”anpassad” Patek Philippe replika klocka? Låt oss kolla upp det.

Enkel vanlig vit dial med de enklaste Patek-märkena. Jag tror att stenmarkörerna ger det ett annat utseende och känsla och speciellt eftersom 6, 9 och 12 är barer i motsats till de andra som är rutor. Liksom den rostfria stålkanten på datumfönstret också så när det gäller detaljer tror jag att enkla men väl sorterade detaljer gör så stor skillnad i utseende. Om vi pratar om originalets prislapp tror jag att vi hoppar över $ 20k så se till att du har ”looken” när du har den här babyen på din handled om du vet vad jag menar.

Händerna är enkla rostfria stål så att ingen glöd i mörkret här för att smita det eleganta och eleganta utseendet. Alligator läderremimitation ser bra ut och den stängs i ett snyggt inristat spänne. Genomskinlig bakväska kan du se rörelsen och den graverade rotorn som är igen enkel men bra gjort. Det är inte riktigt en massa att prata om en sådan enkel bit och du måste gilla och ha på sig den här typen av klockor kopior.

Det kan mycket väl vara en vardaglig vardag, men du måste ha en mycket bra stil för att matcha den hela tiden. Det är ett mediumfall och jag tror att många av mina äldre läsare kommer att känna sig mer lockade av denna kopia Patek Philippe eftersom det är något mer bekant för dem då för några av oss som växte upp med digitala klockor förresten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *