Replika Breitling Colt 33 Glädje

Replika Breitling Colt 33 Glädje

KlockorKopior-Breitling-Colt-33

Med värme som alltmer känns de kläder är lättare och färgerna kommer ut skåp. Klockorna är inget undantag från regeln eftersom de vet också hur man sätter den i luften. Med en kopia av Breitling Colt 33, en aldrig tidigare skådad show ljusa färger, är gängad hans sport kläder och njuta av solen, hur lång tid det kommer att pågå.

Breitling Colt 33 visas monterad på en låda med 33 mm och som alla Breitling som respekterar och har kvart med en tätning 500 mödrar. För dem som bryr sig lite om de tekniska detaljerna, är särskilt känns igen av dess läderarmband Sahara vars färger är uppdelade mellan rött, marinblått, orange eller pastellrosa och kärlek till sin klockan kurvor. Vi måste titta närmare för att se sanddyner markerar armbandet. Hur som helst, hoppas att svaret är inte långt borta.

Med sådana program ”sport”, tar vi nästan för Laure Manaudou. Dessutom med replika klockor som är billigare, kan de råd att ändra klockan färg enligt deras önskemål … eller ens beroende på färgen på hennes klänning. Vad är mer feminin, kraftfull och båda estetiska?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *