Tag Heuer Carrera Mikrograph 100 Klockor Kopior

Tag Heuer Carrera Mikrograph 100 Klockor Kopior

KlockorKopior-Tag-Heuer-Mikrograph-100

Inte så länge sedan granskade jag TAG Heuer Carrera Mikrotimer Flying 100 Kopior och gillade den. Sedan tänkte jag på att få sin lilla störning av repliken Tag Heuer Carrera Mikrograph 100 så jag kan få en komplett känsla av de två nya och dyraste tilläggen till Tag Carrera-familjen. Det verkar som om det var en bra idé och att jag valde väl en gång till.

Tag Heuer Carrera Mikrograph 100 Kopior

Inte säker på hur stora dessa modeller kommer att visa sig bland de andra Tag Heuer klockor kopior, men jag har tagit den här vägen senast och köpt lite mer olika och inte så populära modeller för en förändring. Jag är nyfiken på mig själv hur det här kommer att visa sig och mestadels vad kommer feedbacken från er att vara.

De gör bara en version av den ursprungliga modellen för den här babyen och den levereras med ett 18k ros guldväska och ett brunt läderkrokodilhårband. Hittade inte en replika Tag Carrera Mikrograph 100 med ett rosa guldfall bara yer så jag gick till nästa bästa sak och fick det på rostfritt stål. Rengöringsratt som matchar originalet, de enda små skillnaderna är den 3: e lilla kronografen som är märkt annorlunda och datumbakgrunden som ska vara svart.

Det är lättare att se på det här sättet, men som svart på vitt snarare än vitt på svart, men du kan inte argumentera med taggdesignerna eftersom de skapar några utsökta mönster speciellt när det gäller deras high end-klockor. Ja, high end klockor eftersom denna baby kommer att kosta dig över 50k för den äkta delen så snälla kom ihåg det numret.

Händerna är i ton med rostfritt stålhöljet och de andra ringerna är alla ordentligt klonade. Kronknappar och sidoknappar matchar också originalet så totalt sett tittar vi på en bra klon här. Den drivs av en japansk kvarts (batteridrivning) -rörelse som gör att sekunderens hand tickar, så om det är ett nej till dig, gå inte för det. Klockan 6 är en liten sekunders hand och klockan 9 är en stoppur.

Brun läderrem är av god kvalitet och stängs med den klassiska replika Tag Carrera vikspärren. Det är dubbelsidigt läder så det kommer att hålla en bra form i tid och inte slita av snabbt. Solid bakväska har Mikrograph-gravyr så totalt sett är jag ganska nöjd med utseendet och känslan av det här stycket speciellt för att de inte är så lätta att hitta och då har du kvalitetsfrågan som för dessa sällsynta modeller är alltid en utmaning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *